Project description

The total surface area of the Parallelweg site is 2.5 hectares. The new building has been constructed by 'Valeres Industriebouw' entirely according to TAPA and PGS guidelines. The office is 1400 m2 and contains more than 42 flexible workplaces and three boardrooms. The warehouse covers 7000 m2 and is equipped with an exceptionally even floor and a narrow aisle system. Integrated warehouse navigation ensures that the combi trucks reach the correct location in the most efficient way possible.

Size: 1005 m2
Client: BAS Group
Location: Etten-Leur
Year: 2014
Team: Jolyn Kapitein, Martijn Frank Dirks

Services

Building
Design

Building
Design

Workplace
Design

Workplace
Design

Press

Online: TTM

Comments

'Nog steeds een feest om iedere dag dit mooie pand binnen te stappen en dagelijks complimenten te mogen ontvangen van onze gasten. Door het vele glas en licht is er een meer open sfeer ontstaan binnen het bedrijf. Men communiceert beter en drempels zijn weggenomen.'

Lorenzo bas, COO

'Fascinerend, Gezellig, Geluidswerend, Inzichtelijk, Licht, Open, Ruim, Toegankelijk, Uitnodigend '

Ger Bas, CEO

'Prachtig gebouw, heerlijk werken, licht, ruimtelijk, transparant, uitnodigend, betrokken en toonaangevend!'

Stef Mol, Financial Director

Rating