Project description

The interior of The Barberschool Amsterdam is primarily designed to serve its most important function: teaching haircutting. It looks inviting from the outside and attractive on the inside. This is motivating and inspiring for students and teachers alike. It inspires dreams of how you want your place to look in the future when you have your own… But more than anything it is a teaching environment, where teachers need to be able to see everything that is going on and being done by the aspiring barbers. Because while customers might be offering their heads as learning experiences, they don’t do so at any price.

Size: 90m2
Client: Barber School
Location: Amsterdam
Year: 2015
Team: Maria van Zwieten, Daniel Istatia, Martijn Frank Dirks

Services

Retail
Design

Retail
Design

Graphic 
Design

Graphic
Design

Press

Online: Retail Design Blog, The Vandalist, Trendhunter
Rating